طراحی سایت و بهنیه سازی سایت - آرشیو 1400/1

موضوعات
Category

کدهای اختصاصی
Code

کدهای اختصاصی
Site Statistics

» بازديد امروز : 43050
» بازديد ديروز : 78
» افراد آنلاين : 1
» بازديد ماه : 43127
» بازديد سال : 43049
» بازديد کل : 43127
» اعضا : 0
» مطالب : 10

مزایای طراحی سایت


تاریخ انتشار پست : 1400/1/26 بازدید : 547

ورود به تجارت الکترونیک یک اقدام ضروری برای اکثر کسب‌و‌کارها محسوب می‌شود. تمام مشتریان شما به نوعی در فضای آنلاین حضور مستمر دارند. پس شما نیز برای آغاز برندینگ باید خود را در فضای آنلاین معرفی کنید.در این مقاله، ما برخی از مزایای طراحی وب سایت برای کسب­‌وکار شما را مورد بحث قرار خواهیم داد.


در عصر حاضر، اگر برای کسب­ وکار شما هیچ وب‌سایتی وجود ندارد آن را بدون هویت بدانید. اهمیت حضور در دنیای دیجیتال نیازی به توضیحات و مقالات طولانی ندارد. همه می­دانند که بازاریابی دیجیتال برای هرکسب­‌وکاری بسیار مهم است و درآمد را افزایش می‌­دهد.


یکی از راههای حضور شما در دنیای دیجیتال وب­ سایت شرکت شماست. یک وب­سایت دامنه‌ه­ای با تعدادی از صفحات حاوی محتوای سایت شماست. برخی از شرکت­ها تنها از طریق وب­سایتشان کسب­‌وکار می­کنند .


برخی از مزایای طراحی سایت فروشگاهی برای کسب­‌وکار شما :


۱.کاهش هزینه

بهترین راه برای رشد کسب‌وکار شما این است که هزینه­ ها را کاهش دهید و تنها به سمت رشد تمرکز کنید. کاهش هزینه یک مزیت طراحی سایت برای کسب­‌وکارها می توان در نظر گرفت. وب­سایت بهترین روش کاهش هزینه ­های کسب­‌وکار است. هزینه نگهداری و اجرای یک وب سایت صرفا چند میلیون است. بازاریابی مناسب وب سایت شما باعث رشد مداوم و بیشتر کسب ­وکار شما می­شود. اگر وب سایت شما به درستی طراحی شده و توسعه یافته باشد، تبدیل بازدید کننده به مشتری را تضمین می­کند .



۲.سهولت دسترسی

زندگی این روزها بسیار پرمشغله است و افراد به دنبال راه­های آسان و راحت در حوزه‌­های مختلف زندگی خود هستند. به جای رفتن به بازار، خرید آنلاین، راحت ترین روش خرید اقلام است. امروزه با توجه به قوانین و مقررات امنیتی که وجود دارد، اعتماد مردم در خرید آنلاین و تجارت الکترونیکی افزایش یافته است. این امر می­تواند موجب افزایش درآمد کسب­‌وکار شما شود.


۳.قابلیت دسترسی

حتی اگر کسب­‌وکار شما دارای یک دفتر بزرگ در معروف ترین مکان باشد موفقیت را تضمین نمی‌­کند، زیرا این مکان فقط برای تعداد کمی از افراد قابل دسترسی است. اما فضای آنلاین در دسترس همه جهان است. با استفاده از شرکت­های حمل و نقل حاضر شما می­توانید به راحتی در عرض چند روز محصولی را از یک کشور به کشور دیگر تحویل دهید. بنابراین وب­سایت دسترسی به کسب­‌وکار شما را افزایش می­دهد.


۴.بازاریابی گسترده‌تر

بازاریابی برای طراحی وب­ سایت شما ساده­ تر و مقرون به صرفه تر از انجام هر نوع بازاریابی معمول دیگر می­ باشد. شما می­‌توانید برای تبلیغ وب سایت خود از بحث سئو سایت بهره ببرید که بسیار موثر است و امکان سنجش آن وجود دارد. همچنین شما می­‌توانید از طریق سئو نتایج نهایی را بررسی کنید و سپس کمپین را برای نتایج بهتر بهینه سازی کنید. خواهید دید مزیت طراحی سایت برای وب سایت ها در بازاریابی آنلاین بسیار پررنگ تر از بقیه موارد خواهد بود. به این دلیل که تمام مزایای دیگر را پوشش خواهدداد.


۵.افزایش اعتبار


امروز وب­سایت اعتبار کسب­‌وکار شما را افزایش می­دهد. وجود وب­سایت همچنین می­‌تواند آگاهی از نام تجاری یا برندینگ شما را افزایش دهد و یا حتی نقش نام تجاری را برای سایت شما بازی کند. از این رو، شما باید یک وب­سایت برای کسب­‌وکار خود داشته باشید تا بتوانید درآمد بیشتری کسب کنید. یک مسئله مهم دیگر،  طراحی وب برای حوزه های مختلف اعم از طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی، خبری،.. وجود دارد که اگر به این نکته توجه شود، مخاطبان زمانی وارد وب سایت شما می‌شوند باید هویتی از کسب­‌وکارتان را ببینند، نه چیزی که اصلا وجود ندارد. به طور کلی سایت خود را به صرف اینکه یک وب سایتی دارید راه اندازی نکنید.


۶.بروز بودن اطلاعات

اگر می­خواهید مشتریان خود را از پیشنهادات یا فروش­ های ویژه خود مطلع کنید، باید از ابزارهای محیطی مثل تابلوها، بیلبوردها و یا … استفاده کنید. اما در مورد وب سایت­ها شما می­توانید آن را در زمان واقعی به روز کرده و پیشنهادات خود را را در هر زمان که بخواهید به مشتریانتان نشان دهید. از این طریق می­توانید دسترسی مشتریان به اطلاعات و در نهایت فروش را افزایش دهید.


۷.ارائه خدمات بهتر


اگر شما محصولی را می­فروشید و می­خواهید مزایای محصول را به مشتری بگویید، می­توانید مقالات مربوط به آن را در وب سایت خود آپلود کرده و خدمات لازم را به مشتریان خود ارائه دهید. این امر باعث افزایش آگاهی مشتریان در مورد محصول و اهمیت آن خواهد شد. شما همچنین می­توانید یک بخش پرسش و پاسخ برای ارائه توضیحات لازم به مشتریان داشته باشید.


۸.مزایای مادام العمر

وب سایت برای شما نتایج مادام العمری را خواهد داشت. این بدان معنی است که شما برای تبلیغات خارجی متناسب با هزینه­ای که می­پردازید، مدت زمان محدودی را در اختیار دارید . اما وب سایت شما همواره وجود دارد و مزایای مادام العمری را برای شما خواهد داشت.


علاوه بر تمام مزیت های بالا برای داشتن یک وب سایت شما می توانید برای بهبود و ارتقا سایت خودتان از یکسری تکنیک های طراحی وب سایت استفاده کنید تا از این طریق به اهداف خود در دنیای آنلاین دست پیدا کنید.

دسته : ,
برچست ها :

الگوریتم جستجوی باینری یا دودویی چیست؟


تاریخ انتشار پست : 1400/1/16 بازدید : 400
آیا عبارت الگوریتم سرچ باینری به گوشتان آشناست؟ تا چه حد با الگوریتم و نقش آن در سرچ آشنایی دارید؟ در این مقاله با ذکر مثال شما را با جست و جوی باینری یا دودویی آشنا می‌کنیم. قبل از همه باید با مفهوم سرچ آشنا شوید.

 

سرچ یا جستجو چیست؟
مفهوم سرچ، مکان اسناد، فایل‌ها، محتوای رسانه‌ای یا هر نوع داده‌ای که در پایگاه داده (دیتابیس) قرار گرفته  را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. این سرچ از اصلی ساده پیروی می‌کند که آن هم هماهنگی معیار جستجو با اسناد موجود و نمایش آنها به کاربر است. این همان کارکرد اصلی سرچ است.

 

جست و جوی باینری یا دودویی چیست؟
جست و جوی باینری نوع پیشرفته‌ای از الگوریتم سرچ است که داده‌ها را از درون فهرست موارد موجود پیدا می‌کند. کار اصلی این سرچ، دونیم کردن داده‌های درون لیست تا زمان یافتن محتوای مورد نیاز و نمایش آن به کاربر در قالب نتایج جستجو است. سرچ باینری به عنوان سرچ نیم فاصله (half-interval search) یا سرچ الگوریتمی هم شناخته می‌شود.

سرچ باینری

جست و جوی باینری چگونه عمل می‌کند؟
روال کار سرچ باینری یا دودویی به شکل زیر است:

فرایند جستجو با تعیین موقعیت مکانی عنصر میانی ردیف مرتبی از داده‌ها، آغاز می‌شود.
سپس باید ارزش کلیدی، با این عنصر میانی مقایسه شود.
اگر ارزش کلیدی کوچکتر از عنصر میانی باشد، پس باید مقادیر بالاتر از عنصر میانی در فرایند جستجو مورد تحلیل قرار گیرد تا عنصر هماهنگ با مقدار مدنظر پیدا شود.
در مواردی هم که ارزش کلیدی بزرگتر از عنصر میانی است، فرایند جستجو باید مقادیر پایین‌تر از عنصر میانی را مورد مقایسه و تطبیق قرار دهد.
مثال جست و جوی باینری
شاید تابه حال از الگوریتم سرچ دودویی استفاده کرده باشید. به یافتن معنای یک لغت جدید از درون دیکشنری یا فرهنگ لغات دقت کنید. اگر به دنبال کلمه خاصی می‌گردید، لازم نیست تک تک کلمات درون کتابی قطور را به ترتیب بررسی کنید تا به آن برسید. اول به طور تصادفی نزدیک‌ترین کلمات را پیدا می‌کنید تا به کلمه مدنظر برسید. در ادامه به مثال تصویری از این نوع سرچ دقت کنید.

دیاگرام مفهوم در سرچ باینری یا دودویی

تصویر فوق نشان دهنده مراحل زیر است:

A.ترتیبی از 10 رقم دارید و می‌خواهید عنصر 59 را پیدا کنید.

B.ولی این ارقام با شاخص‌هایی از 0 تا 9 علامت گذاری شده‌اند. حالا باید میانه این ردیف را محاسبه کنید. برای این کار باید بالاترین مقادیر سمت راست و چپ را پیدا کرده و تقسیم بر 2 کنید. نتیجه 5/4 به دست می‌آید که آن را به سمت پایین گرد می‌کنیم و میانه 4 به دست می‌آید.

C.حالا الگوریتم، تمامی عناصر از وسط (شاخص 4) گرفته تا پایین‌تر دامنه را حذف می‌کند؛ چون عدد 59 بزرگ‌تر از 24 است. پس حالا ردیف سمت راست با 5 عنصر باقی می‌ماند.

D.حالا 59 بزرگ‌تر از 45 و کوچکتر از 63 است. میانه دامنه سمت راست هم 7 است. پس ارزش شاخص راست برابر است با میانه منهای یک که برابر با 6 می‌شود. ارزش شاخص چپ مثل قبل برابر 5 است.

E.در اینجا می دانید که عنصر 59 بعد از 45 می‌آید. از این رو شاخص چپ که 5 است به عنوان میانه هم لحاظ می‌شود.

F.این فرایند آنقدر تکرار می‌شود تا تنها یک عنصر باقی بماند یا همان عنصر مدنظر به میانه یک دامنه تبدیل شود.

 

مطلب پیشنهادی: الگوریتم های گوگل

 

مثال دوم
حالا برای شناخت عملکرد سرچ باینری به تصویر زیر دقت کنید:

مثال دوم سرچ باینری

A.دامنه‌ای از ارزش‌های مرتب شده از 2 تا 20 دارید و می‌خواهید 18 را پیدا کنید.

B.میانگین حدهای بالا و پایین این دامنه برابر با  4 = 2/(l + r) است. عنصر مدنظرمان بزرگتر از 4 است.

C.در فرایند جستجو، مقادیر کمتر از 4 حذف می‌شوند و مقادیر بالاتر از مقدار 4 مورد جستجو قرار می‌گیرند.

D.این فرایند تقسیم بندی آنقدر ادامه می‌یابد تا مقدار مدنظر پیدا شود.

 

چرا به سرچ باینری نیاز داریم؟
سرچ باینری یا دودویی به دلایل زیر به عنوان الگوریتم جستجو به کار می‌رود:

سرچ باینری به خوبی روی داده‌های مرتب شده با هر حجم و اندازه‌ای قابل اجرا است.
به جای اینکه به ترتیب، تک تک داده‌ها را بررسی کنید، با الگوریتم سرچ باینری به طور تصادفی داده‌ها را بررسی نموده و به عنصر مدنظر می‌رسید. با این روش، چرخه‌های جستجو کوتاه‌تر و دقیق‌تر می‌شود.
پلتفرم‌های سرچ باینری بر اساس اصل رتبه بندی به مقایسه داده‌ها می‌پردازند و نیازی به مقایسه‌های تک به تک کندتر و نادرست نیست.
الگوریتم سرچ، بعد از هر چرخه از جستجو، حجم دامنه داده‌ها را دو قسمت می‌کند، پس در چرخه بعدی تکرار جستجو، تنها نیمی از دامنه باقی می‌ماند.
 

خلاصه الگوریتم سرچ باینری یا دودویی
کاربر با سرچ می‌تواند اسناد، فایل‌ها و سایر داده‌ها را جستجو کند. جستجوی باینری نوع پیشرفته‌ای از الگوریتم سرچ است که داده‌ها را از درون اطلاعات طبقه بندی شده پیدا می‌کند.
جستجوی باینری تحت عنوان جستجوی نیم فاصله یا سرچ الگوریتمی هم معروف است.
این الگوریتم ردیفی از داده‌ها را به دو نیمه تقسیم کرده و این فرایند را آنقدر تکرار می‌کند تا به عنصر مد نظر برسد.
الگوریتم باینری، میانه هر ردیف را با تقسیم مجموع حد بالا و پایین دامنه بر دو به دست می‌آورد. حالا مقادیر بالاتر یا پایین‌تراز میانه را براساس مقدار عنصر مورد جستجو حذف می‌کند.
این الگوریتم به طور تصادفی داده‌ها را بررسی کرده تا به عنصر مدنظر برسد. در نتیجه چرخه جستجو بسیار کوتاه‌تر و دقیق‌تر می‌شود.
سرچ دودویی داده‌های طبقه بندی شده را بر اساس اصل طبقه بندی بررسی می‌کند و از مقایسه‌های تک به تک کند و نادرست استفاده نمی‌کند.
 

در نهایت . . .
الگوریتم سرچ باینری برای داده‌های نامرتب یا طبقه بندی نشده مناسب نیست. در سرچ دودویی، مقادیر مدنظر برای جستجو شدن، با عنصر میانه داده‌های مرتب شده مقایسه می‌شود تا به داده مدنظر برسید. چنین الگوریتمی علاوه بر زندگی روزمره، در دنیای علوم کامپیوتر و در حل مسائل برنامه نویسی هم مفید است.

طراحی سایت | ساخت سایت | طراحی سایت شرکتی

دسته : ,
برچست ها :
تمامی حقوق برای نویسنده محفوظ میباشد